Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ

Η ethelon είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που δημιουργήθηκε με σκοπό την ανάδειξη και την προώθηση της έννοιας του εθελοντισμού στην ελληνική κοινωνία.

Μέσα από ένα σύνολο δράσεων, εκδηλώσεων και πρωτοβουλιών, εντοπίζουμε, κινητοποιούμε και συνδέουμε άτομα, αυτόνομες ομάδες, θεσμικούς φορείς και εταιρείες με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ τους με βάση την εθελοντική προσφορά.

Η εδραίωση του εθελοντισμού ως τρόπου ζωής και κυρίαρχης αξίας στην κοινωνία.

Επιδιώκουμε να είμαστε το σημείο αναφοράς για τον εθελοντισμό στην Ελλάδα. Δίνουμε τη δυνατότητα σε όλους να έχουν πρόσβαση σε εθελοντικές δράσεις. Δημιουργούμε το πλαίσιο συνεργασίας μεταξύ εθελοντών, οργανισμών και εταιρειών με σκοπό τον θετικό κοινωνικό αντίκτυπο.

H ethelon είναι το αποτέλεσμα της συνένωσης δύο μη κερδοσκοπικών οργανισμών, της Glovo και του Volunteer4Greece που ιδρύθηκαν το 2012 και έδρασαν παράλληλα για τέσσερα χρόνια. Τον Μάιο του 2016, οι δύο φορείς ενώθηκαν και δημιούργησαν έναν καινούριο οργανισμό που φιλοδοξεί να γίνει το σημείο αναφοράς για τον εθελοντισμό στην Ελλάδα.

Επικοινωνία

Sending

©2018 Ethelon

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account