Ο Απρίλιος φαίνεται πως είχε πολύ από εκφραστικότητα και δράση… Τόσο μέσα μας όσο και στα events στα οποία συμμετείχαμε υπήρχε έντονο το στοιχείο της δημιουργικότητας και μια ακατάπαυστη, απεριόριστη θετική ενέργεια. Το νιώσατε κι εσείς, έτσι;

Αυτό που πολλοί ονειρεύονταν όταν ήταν παιδιά, έγινε πραγματικότητα και η GloVo ήταν εκεί! Όλοι οι ήρωες των comics μαζεμένοι σε έναν χώρο, σε μια γιορτή της 9ης τέχνης. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε στο Comicdom, αυτό όμως δε σημαίνει ότι το βρήκαμε λιγότερο μαγευτικό. Όσοι ήσασταν εκεί, ξέρετε ακριβώς τί εννοούμε. Φυσικά κάθε event εδώ και καιρό συνοδεύεται και από μια εθελοντική δράση και αυτή τη φορά ήταν η αιμοδοσία για το νοσοκομείο “Ευαγγελισμός”, κάτι τόσο σημαντικό και ουσιαστικό. Ευχαριστούμε όλους όσους ήσασταν εκεί!

 

644433_856797227711312_6896484575165165635_n

 

Ταυτόχρονα, όμως, δε θα μπορούσαμε να χάσουμε ένα event που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση, ενημέρωση και κινητοποίηση τόσο των καταναλωτών όσο και των σχεδιαστών μόδας, που οργανώνεται σε παγκόσμιο επίπεδο. Πιστεύουμε ότι το Fashion Revolution Day είναι μια σημαντική πρωτοβουλία και με μεγάλη μας χαρά ήμασταν κομμάτι αυτής.

Το Global Thinkers Forum 2015 ήταν μια εμπειρία μέσω της οποίας ακούσαμε ενδιαφέρουσες απόψεις, αλλά και η οποία μας έκανε να προβληματιστούμε για τη δομή των σύγχρονων κοινωνιών.

Ενώ το Let’s do it Greece είναι μια από τις δράσεις που λατρέψαμε αυτόν τον μήνα. Θέλουμε να διαφυλάξουμε το περιβάλλον μας και δε μένουμε στα λόγια! Το ξέρουμε ότι κι εσείς το ίδιο θέλετε, γι’ αυτό την επόμενη φορά μη το χάσετε!

Είναι σημαντικό να βρίσκουμε λύσεις στα προβλήματα και τις δυσκολίες μας. Δε συμφωνείτε; Ειδικά όταν αυτά δεν αφορούν μόνο εμάς αλλά μια κοινωνία, ακόμη περισσότερο. Υπάρχουν κάποιοι επιχειρηματίες που βρήκαν καινοτόμες λύσεις σε τέτοια προβλήματα και δε μπορούσαμε να μη τις μάθουμε, μέσω της υποστήριξης του Ashoka «Change Greece» Summit.

 

19727_860097834047918_7907913691173605399_n

 

Φανταστείτε μια βραδιά μόδας και ευχάριστης διάθεσης. Μπορείτε να μαντέψετε σε τί αναφερόμαστε; Ο λόγος φυσικά για τα Mad Walk. Υπάρχει κάποιος που δεν τον συνεπήρε εκείνη η βραδιά; Αν ναι, να το πει τώρα, αλλιώς να σωπάσει για πάντα! Δεν ακούμε κάποιον να μιλάει… Ωραία…

Για τα παραπάνω φροντίσαμε να έχουμε και από μια εθελοντική δράση (όπως πάντα). Έτσι, για τα Global Thinkers και Ashoka Greece επισκεφθήκαμε τον Στρατό της Σωτηρίας, δημιουργώντας το δικό μας comic, τη πρώτη φορά και φτιάχνοντας υφασμάτινες κούκλες τη δεύτερη. Ενώ στις 20/4 για το Madwalk, στις 22/4 για το Fashion Revolution Day και στις 26/4 για το Athens Authentic HalfMarathon πραγματοποιήσαμε τρεις φορές disability awareness, κατά την οποία μέσω διαφόρων παιχνιδιών προσομοίωσης αναπηρίας, αλλά και αμαξιδίων και διπλών ποδηλάτων οι εθελοντές μπόρεσαν να αντιληφθούν καλύτερα πώς ζουν οι άνθρωποι με αναπηρία.

Τι άλλο να ζητήσουμε από έναν μήνα; Ήταν τόσο πολυδιάστατος και γεμάτος αυτός, που λυπούμαστε που τον αφήνουμε πίσω… Δε πιστεύουμε να μελαγχολήσατε! Ο Μάιος είναι ήδη εδώ και όλος υποσχέσεις!!!

 

Η ομάδα της GloVo

0 Comments

Leave a reply

©2024 Ethelon

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account