Η Αθήνα υποδέχεται το Startup Grind

Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014, 6μμ στο InnovAthens

 Επίσημος καλεσμένος ο Χάρης Καρώνης

(Ιδρυτής και CEO: Realize, Viva.gr, Viva Payments, αντιπρόεδρος ΣΕΚΕΕ και συμμετέχων στον επενδυτικό φορέα Odyssey Venture Partners) startup-grind-stats   Το Startup Grind έρχεται επιτέλους και στην Ελλάδα! Η διεθνής κοινότητα που ξεκίνησε από την μήτρα των startups, το Sillicon Valley της California, εγκαινιάζει το Ελληνικό παράρτημα του στην Αθήνα φιλοδοξώντας να φέρει κάτι νέο στο οικοσύστημα των startups. Το παγκόσμιο φαινόμενο Startup Grind ξεκίνησε το 2010 και μέσα σε 4 μόλις χρόνια έχει εξαπλωθεί διεθνώς, έχοντας παρουσία σε 100 πόλεις σε περισσότερες από 40 χώρες σε όλο τον κόσμο. Με την υποστήριξη του Google for Entrepreneurs εγκαθιστά πλέον και στην Αθήνα τα μηνιαία events που σκοπό έχουν να διδάξουν, να εμπνεύσουν και να ενώσουν τους Έλληνες επιχειρηματίες. startupgrind-team-600   Υπάρχουν πάρα πολλές ιστορίες από startup founders, τους ιδρυτές των εταιρειών που τα έχουν καταφέρει. Ιστορίες που δεν φτάνουν πάντα στα πρωτοσέλιδα γιατί δεν έχουν να κάνουν απαραίτητα με μια τεράστια επιτυχία, αλλά με το πόσο δύσκολο είναι να φτιάξεις την δική σου επιχείρηση βασισμένος σε μια ιδέα. Καλεσμένοι του Startup Grind θα είναι οι πιο επιφανείς επιχειρηματίες από τον χώρο των startups που θα έχουν να μας διηγηθούν την δική τους, πολλές φορές άγνωστη πλευρά των γεγονότων. Θα μας δώσουν μια γεύση από το θαυμαστό αλλά και δύσκολο μονοπάτι που επιλέγουν να διαβούν οι founders, μέσα από ζωντανή συζήτηση. Όσοι παρευρεθούν, θα έχουν την μοναδική ευκαιρία να μάθουν τι προβλήματα αντιμετώπισαν και πως τα ξεπέρασαν ώστε να μπορέσουν να ανταποκριθούν και αυτοί με τη σειρά τους σε παρόμοιες επιχειρηματικές προκλήσεις.

haris-karonis-640x400

Η πρεμιέρα του Startup Grind Athens θα γίνει την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 στον κόμβο καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων – InnovAthens. Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΕΕ, με την υποστήριξη του InnovAthens και ξεκινάει στις 6 το απόγευμα. Στις 7 υποδεχόμαστε τον Χάρη Καρώνη, ιδρυτή και CEO των εταιρειών Realize (www.realize.gr)Viva Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες (www.viva.gr), του Ιδρύματος Πληρωμών Viva Payments (www.vivapayments.com), Αντιπρόεδρο ΣΕΚΕΕ και συμμετέχοντα στον επενδυτικό φορέα Odyssey Venture Partners. Η Viva Payments παρουσίασε πρόσφατα το 1ο mobile wallet στην Ελλάδα (VivaWallet), ενώ παράλληλα ξεκίνησε τη διεθνή της επέκταση, στο πλαίσιο άδειας που έχει ήδη λάβει για την παροχή υπηρεσιών πληρωμών σε 30 χώρες του ΕΟΧ.

Ο Χάρης θα απαντήσει στις ερωτήσεις του Δημήτρη Λιτσικάκη, Chapter Director του Startup Grind Athens, σε μια διαδικασία που ονομάζεται fireside chat. Το κοινό θα έχει και αυτό την ευκαιρία να συμμετέχει στην συζήτηση με ερωτήσεις στο τέλος της συνέντευξης. Θα ακολουθήσει δημιουργικό networking όπου οι παρευρισκόμενοι θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν και να συζητήσουν με επενδυτές, VC’s, founders, επιχειρηματίες, developers και designers. Τέλος, η GloVo θα υποστηρίξει την εκδήλωση παρέχοντας την πολύτιμη βοήθεια των εθελοντών.

values1

Το Startup Grind Athens θα βοηθήσει την εξέλιξη του οικοσυστήματος των startups κάνοντας πράξη τις αξίες που έχει σε παγκόσμιο επίπεδο: είμαστε εκεί για να κάνουμε φίλους, όχι απλά νέες επαφές. Έλα για να δόσεις, όχι για να πάρεις. Βοηθάμε πρώτα τους άλλους πριν βοηθήσουμε τους εαυτούς μας. Αυτές οι ριζοσπαστικές ιδέες είναι ικανές να αλλάξουν το οικοσύστημα των startups στην Ελλάδα, φέρνοντας μια φρέσκια πνοή και θέτοντας το πνεύμα της συνεργατικότητας ψηλά στην agenda. Αυτός άλλωστε είναι ο μόνος τρόπος που ένα οικοσύστημα νέων επιχειρήσεων μπορεί να πετύχει. Το Startup Grind βοηθάει έμπρακτα τους founders, τους επιχειρηματίες και τις startups να πετύχουν κάνοντας το ταξίδι προς την επιτυχία λιγότερο μοναχικό και την εμπειρία πιο συναρπαστική και πραγματικά αξέχαστη.   Startup Grind Athens  Ημερομηνία: Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 Ώρα: 6μμ Χώρος: InnovAthens Διεύθυνση: «Τεχνόπολις» Δήμου Αθηναίων, Κτίριο Αεριοφυλάκιο 2, Πειραιώς 100, Γκάζι, 11854 Αθήνα Τηλ: +302130109300

Tickets: http://www.viva.gr/tickets/conference/startup-grind/

  Agenda 18:00 – Networking και φαγητό 19:00 – Fireside chat με τον Χάρη Καρώνη 20:00 – Networking   Follow Startup Grind Athens

Web: http://startupgrind.com/athens

Facebook: https://www.facebook.com/StartupGrindAthens

Twitter: https://twitter.com/StartupGrindATH

Meetup: http://www.meetup.com/Startup-Grind-Athens/

 

0 Comments

Leave a reply

©2024 Ethelon

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account