Ο Μάιος ξεκίνησε δυναμικά με ένα από τα πιο ωραία events, το Athens Authentic Marathon. Χιλιάδες κόσμου συγκεντρώθηκαν για να τρέξουν τον αυθεντικό Μαραθώνιο και εμείς φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην τους υποστηρίξουμε, αφού πιστεύουμε ότι ο αθλητισμός είναι σημαντικός, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μια τέτοια διοργάνωση. Και για να μη ξεχνιόμαστε, το 1+1 ήταν disability awareness, για να ευαισθητοποιήσουμε σχετικά με τον τρόπο ζωής των ατόμων με αναπηρία.

 

Φυσικά δε θα μπορούσαμε να μην είμαστε εκεί στο Emfasis Half Marathon, και να μη φτιάξουμε στεφάνια με αφορμή τη πρωτομαϊά, στα πλαίσια του 1+1. Ούτε και να χάσουμε ένα μοναδικό event όπως το Qrator, με αφορμή το οποίο κάναμε καταγραφή προσβασιμότητας για το rollout.gr. Δε θα μπορούσαμε να παραλέιψουμε να κάνουμε κάτι από τέχνη, που μας είχε λέιψει, όπως το Toneelhuis / FC Bergman στη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών και με μία από τις αγαπημένες μας 1+1 δράσεις… επίσκεψη στη Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου.

 

may2

Συνεχίσαμε με Youtruck Fiesta στην οποία ξύπνησε… ο κρυφός οδηγός που κρύβουμε μέσα μας! Και για να ηρεμήσουμε λίγο από αυτό, αποφασίσαμε να κάνουμε ένα 1+1 με social cooking και να μαγειρέψουμε 100 γεύματα τα οποία διανεμείθηκαν στους αστέγους της Αθήνας.

 

may1

Ύστερα, Business Talents. Ο διαγωνισμός ο οποίος μιλάει στις καρδιές μας. Νέες ιδέες από φοιτητές που είχαν κάτι καινούριο να δώσουν. Τον οποίο μάλιστα τον πλαισιώσαμε με μια από τις πιο τρυφερές μας δράσεις… Κάναμε face painting και διανομή τρόφίμων σε παιδιά προσφύγων στη πλατεία Βικτωρίας.

 

Τέλος, η υποστήριξη του kayak greece μας ενέπνευσε και μας έκανε να θέλουμε να μάθουμε και εμείς να κάνουμε canoe-kayak. Μιας και το event μας είχε θάλασσα αποφασίσαμε να κάνουμε ένα αντίστοιχο 1+1 και σε συνεργασία με τη MEDASSET καθαρίσαμε την Edem beach στο Παλαιό Φάληρο.

 

may4

Αυτός ήταν ένας γεμάτος Μάιος με δυνατές στιγμές… Κρατηθείτε, όμως, επειδή έρχονται πολλές ακόμα!

 

Η ομάδα της GloVo

0 Comments

Leave a reply

©2024 Ethelon

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account