Όταν ιδρύθηκε η GloVo κανείς δε μπορούσε να πιστέψει πως σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα θα κατάφερνε να έχει τόσο μεγάλη απήχηση. Το πιο ωραίο όμως σε όλο αυτό είναι πως πραγματικά θεωρούμε ότι αυτό που κάνουμε είναι σημαντικό.

 

Πιστεύουμε πως κάθε φορά που έχουμε μια δράση ή ένα event στην ουσία έχουμε την ευκαιρία να σπείρουμε ελπίδα, να κάνουμε τους συνανθρώπους μας να χαμογελάσουν και να μεταδώσουμε αισιοδοξία.

 

Κάτι όμως που μπορεί να μην έχετε σκεφτεί αλλά εμάς πραγματικά μας ενθουσιάζει και μας γεμίζει είναι τα χαμόγελα των εθελοντών! Ναι καλά διαβάσατε. Τα χαμόγελα των νέων που κάνοντας κάτι σημαντικό για τη κοινωνία αισθάνονται γεμάτοι και οι οποίοι σε πείσμα των καιρών επιμένουν να είναι αισιόδοξοι και άκρως ενεργοί.

 

Και για όσους πιστεύουν πως είμαστε λίγο υπερβολικοί ας αφήσουμε τα νούμερα να μιλήσουν:

 

4.832 εγγεγραμμένοι εθελοντές, πάνω από 100 events, 10.743 facebook likes, πάνω από 50 εθελοντικές δράσεις!

 

Όλα αυτά από τη μία μας ενθουσιάζουν και από την άλλη μας πείθουν ότι όχι μόνο δεν πρέπει με τίποτα να σταματήσουμε, αλλά να συνεχίσουμε και να προσπαθήσουμε ακόμη περισσότερο.

 

Έτσι, με όραμα τη δημιουργία μιας κοινότητας όπου οι νέοι είναι ενεργοί πολίτες και μέσω του εθελοντισμού αναπτύσσονται, μαθαίνουν και δρουν, δημιουργώντας ένα θετικό αντίκτυπο, συνεχίζουμε αυτή τη διαδρομή, μεγαλώνοντας μέρα με τη μέρα.

 

Ξέρουμε ότι πολλοί από εσάς συμμερίζονται αυτό το όραμα και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είμαστε σίγουροι ότι θα έρθει κάποια ημέρα που πραγματικά αυτό θα έχει εξαπλωθεί ίσως έχουμε καταφέρει να το κάνουμε τη νέα πραγματικότητα.

 

Η ομάδα της GloVo

0 Comments

Leave a reply

©2024 Ethelon

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account