Ανοιχτό κάλεσμα βοήθειας για τη Μάνδρα

Η ethelon, ο Δεσμός και το δίκτυο καταστημάτων Flocafe Espresso Room και La Pasteria κάνουν έκκληση για συγκέντρωση αγαθών και οργάνωση εθελοντικής ομάδας για τη Μάνδρα.

 

Στις 15 Νοεμβρίου 2017 η Ελλάδα συγκλονίστηκε λόγω της «αιφνίδιας πλημμύρας» και της τραγωδίας που ακολούθησε από το κατακλισμό στη Δυτική Αττική. Εκατοντάδες συνάνθρωποί μας έχασαν το σπίτι τους σε λίγες ώρες ενώ η κατάσταση 2 εβδομάδες μετά είναι ακόμα πολύ δύσκολη.

Γι’αυτό το λόγω, η ethelon σε συνεργασία με τον Δεσμό και το Δίκτυο Καταστημάτων Flocafe Espresso Room και La Pasteria, σε συνέχεια της επικοινωνίας τους με το δήμο, ανακοινώνουν ανοιχτό κάλεσμα για τις τρέχουσες ανάγκες σε βασικά είδη.

Από την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου έως και τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου επιλεγμένα καταστήματα Flocafe Espresso Room και La Pasteria θα δέχονται προσφορές σε:

Ελαιόλαδο (συσκευασίες έως 1lt)
Καθαριστικά πατώματος/ γενικής χρήσης (συσκευασίες έως 1lt)
Βρεφικές πάνες
Πάνες ενηλίκων

Τα καταστήματα Flocafe και La Pasteria που θα λειτουργήσουν ως σημεία συλλογής ειδών πρώτης ανάγκης θα είναι:

Flocafe Espresso Rooms

Ρέντη (Village Center),  Λεωφ. Θηβών 228 & Καναπιτσέρι, Ρέντης
Ίλιον (EscapeCenter), Λεωφ. Δημοκρατίας
Γλυφάδα, Λαζαράκη 8 & Ναπ. Ζέρβα
Κηφισιά, Κυριαζή 40 & Κασσαβέτη
Καλλιθέα, Ελ. Βενιζέλου 151

La Pasteria 

Χαλάνδρι, Λεωφόρος Πεντέλης 73
Αγία Παρασκευή, Αγίου Ιωάννου 19
Νέα Σμύρνη, Κων. Παλαιολόγου 15
Μπουρνάζι, Κωνσταντινουπόλεως 68 & Αμμοχώστου1

Δες όλα τα σημεία διανομής στο χάρτη

Τα αγαθά που θα συγκεντρωθούν θα οργανωθούν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης «Kindness Revolution» που διοργανώνει η ethelon για τη Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού στις 5 Δεκεμβρίου. Μπορείτε να αφήσετε αλλά και να βοηθήσε στην οργάνωση των αγαθών και κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 9.30 – 15.00 στο χώρο του The Cube Athens, Κλεισόβης 8 Αθήνα.

Επίσης, καθώς και η έμπρακτη βοήθεια είναι πολύτιμη οργανώνουμε ομάδα εθελοντών η οποία θα βοηθήσει κατά τη διάρκεια του Δεκεμβρίου  ’17 – Ιανουρίου ’18.

Μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε εθελοντές γενικών καθηκόντων ( καθάρισμα, διαλογή, διανομές κ.α.) είτε εξειδικευμένων γνώσεων (ηλεκτρολόγοι, υδραυλικοί, εργάτες, επισκευαστές επίπλων κ.α.)

Γίνε εθελοντής

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα της ethelon στο hi@ethelon.org.

0 Comments

Leave a reply

Επικοινωνία

Sending

©2018 Ethelon

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account