Εθελοντής με την ethelon στο Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου

Είσαι κι εσύ ένα από άτομα που θέλεις να βοηθήσεις τους μικρούς τετράποδους φίλους μας;

Αν ναι ! Τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος!

 Η ethelon θα δημιουργήσει μία ομάδα εθελοντών που θα υποστηρίξουν το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας –Κερατσινίου και τα ζώα που φιλοξενούνται στο καταφύγιο!

 Σκοπός αυτής συνεργασίας είναι να μπορέσουμε να συνεισφέρουμε στη προσπάθεια του Σωματείου να περιθάλψει τα ζώα που φιλοξενεί, μαζί με την πιο θερμή ομάδα εθελοντών!

Το Φιλοζωικό Σωματείο Νίκαιας-Κερατσινίου είναι ένας ενεργός Σύλλογος Μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα που συμβάλει στην φροντίδα αδέσποτων ζώων 9 χρόνια και συνεχίζει να παρέχει σημαντική βοήθεια σε 50-70 τετράποδους φίλους ! Δυστυχώς όμως οι ανάγκες δεν σταματούν να αυξάνονται ,γι αυτό χρειαζόμαστε εσένα να γίνεις μέλος αυτής της προσπάθειας!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μας θα διαμορφωθεί μία ομάδα εθελοντών η οποία κάθε δύο εβδομάδες θα παίρνει μέρος στην δράση του Καταφυγίου και θα συμβάλλει σε αρμοδιότητες όπως το τάισμα ,την περίθαλψη την βόλτα με τα σκυλάκια καθώς και ό,τι άλλο θεωρείται απαραίτητο.

Η ομάδα θα ξεκινήσει τη δράση της την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου και ώρα 17.00 στο χώρο του καταφυγίου στη Νίκαια!

 

Σημαντικές πληροφορίες πριν κάνεις την αίτησή σου:

  • Απαραίτητη προϋπόθεση να είσαι πάνω από 18 ετών

  • Η μέρα θα είναι προς το παρόν Παρασκευή αλλά ο εθελοντής (και η ομάδα) μπορεί να αλλάξει και μέρα που υποστηρίζει το καταφύγιο. Οι ώρες της εθελοντικής βοήθειας κάθε φορά είναι περ. 5 ώρες

  • Δεν είναι απαραίτητη η συμμετοχή σου κάθε 2 εβδομάδες στη δράση αλλά απαιτείται μία μακροχρόνια δέσμευση τουλάχιστον 1φ/ανά 3 συναντήσεις.

  • Για να κάνεις αίτηση πρέπει όπωσδήποτε να μην φοβάσαι τα μεγαλόσωμα σκυλιά και να είσαι διαθετιμένος να έρθεις σε επαφή με τραυματισμένα και φοβικά σκυλιά.

  • Για τη καλύτερη λειτουργία της ομάδας καλό θα ήταν να μένεις σε γύρω περιοχές

  • Το καταφύγιο: έχει τρίχες, νερά, θέλει πρόχειρα ρούχα, σκυλιά θα πηδήξουν πάνω σου (για να τα χαϊδέψεις), έχει κακά (που θα μαζέψεις – όχι με τα χέρια) και έχει και πολύ αγάπη!

0 Comments

Leave a reply

Επικοινωνία

Sending

©2018 Ethelon

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account