• Βασιλείου Βουλγαροκτόνου 60, 11473, Νεάπολη-Εξαρχείων, Αθήνα.
  • Σεπτέμβριος 7, 2021
  • www.prasinaloga.com
Τηλέφωνο
6932628305

Πληροφορίες Εταιρείας

Το Εικαστικό Θέατρο Κούκλας «Πράσσειν Άλογα» είναι μια αστική μη κερδοσκοπική εταιρία  με κατάρτιση και 20ετή καλλιτεχνική δημιουργία στην τέχνη του Θεάτρου Κούκλας και κοινωνικό έργο καλλιτεχνικής εκπαίδευσης. Έτος Ίδρυσης 1999.

Πλούσιο και αναγνωρισμένο καλλιτεχνικό έργο. Παραστάσεις σε θέατρα, σχολεία και διεθνή φεστιβάλ. (15 διαφορετικές παραγωγές, διεθνείς διακρίσεις)

Κουκλοπαίζουμε. Ψηφιακό εκπαιδευτικό πρόγραμμα και πανελλήνιος διαγωνισμός παράστασης Θεάτρου Κούκλας για σχολεία, αλλά και για καθοδηγητές ομάδων (παιδιών, ενηλίκων και ευπαθών ομάδων) και για γονείς με παιδιά. Ένα καινοτόμο εργαλείο, για μία νέα εκπαίδευση και ένα νέο σχολείο. Ένα ταξίδι γνώσης για όλους μέσω της τέχνης, που θα ενδυναμώσει την κοινωνία.

Δράσεις σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Παραστάσεις και εργαστήρια.

Υποστηρικτές: Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, ένταξη του προγράμματος στα Εργαστήρια Δεξιοτήτων του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής, Περιφέρεια Αττικής, Όμιλος ΤΙΤΑΝ, Πρωτοβάθμιες Διευθύνσεις Εκπαίδευσης Ελλάδος, Ελληνική Ραδιοφωνία Τηλεόραση.

Ανοιχτές θέσεις αυτή τη στιγμή στο Εικαστικό Θέατρο Κούκλας "Πράσσειν Άλογα"

Δεν βρέθηκαν θέσεις.

©2024 Ethelon

Log in with your credentials

or    

Forgot your details?

Create Account